Wegwijzing

Times Parking - Vilvoorde

  • 0032 494 99 29 21

  • Gillekensstraat, 1 - 1800 Vilvoorde

  • info@timesparking.be

Komende vanuit Luik (E40):

Neem de ring richting Gent/Antwerpen. Vervolgens, neem de afrit Diegem Woluwelaan richting Vilvoorde. Ga rechtoor op het Woluwelaan. Juist voor Makro, sla links af en neem de Kerklaan. Ga rechtdoor,en ga onder de brug en links in Schaarbeeklei, vervolgens na 500 meters en rechts in Gillekensstraat. Onze parking is 150 meters naar links in Gillekensstraat gelegen.

Komende vanuit Antwerpen (E19) :

Neem de afrit Vilvoorde Cargo. Vervolgens, draai rechts op het N211. Op het rodonde, neem het 3e afrit richting Broek/Zaventem Airport. Juist na Makro, aan de lichten, neem rechts het Kerklaan. Ga rechtdoor en ga onder de brug en links in Schaarbeeklei, vervolgens na 500 meters en rechts in Gillekensstraat. Onze parking is 150 meters naar links in Gillekensstraat gelegen.

Komende vanuit Gent (E40) :

Neem de ring richting Antwerpen/Luik. Vervolgens, neem de ring richting Zaventem Airport/E411 Namen. Neem de afrit Machelen Woluwelaan. Hou rechts aan richting Woluwelaan. Ga rechtdoor. Juist voor Makro, sla links af en neem de Kerklaan.

Ga rechtdoor en ga onder de brug en links in Schaarbeeklei, vervolgens na 500 meters en rechts in Gillekensstraat. Onze parkeerplaats is 150 meters naar links in Gillekensstraat gelegen

Reserveren nu !