Algemene voorwaarden

Artikel 1 – Definities

1.1 Times Parking is een commercieel merk van IDR Company, de hoofdzetel en de facturatie adres zijn gevestigd te Boulevard St Michel 47, 1040 Brussel, Belgique. Zijn operationele hoofdkantoor is gevestigd te Broekstraat, 1, 1800 Vilvoorde.

1.2 Reiziger : Natuurlijke persoon die een reservatie boekt bij  Times Parking om een parkeerplaats te bekomen voor een bepaalde duur.

1.3 Periode parkeerplaats : de aangegeven periode door de reiziger in zijn/haar reservering, wanneer de voertuig toevertrouwd is aan Times Parking. Deze periode hangt af van de vertrekdatum (inclusief) en de datum van terugkomst (inclusief).

Artikel 2 – Dienst Parking

2.1 Bij een reservatie bij Times Parking, waarin de parkeerperiode exact aangegeven is met het aankomstuur en vertekuur mag, de reiziger een parkeerplaats reserveren via site internet www.timesparking.be.

2.2 De reservatie geeft enkel het recht om tijdens de periode van reservatie de voertuig te parkeren.

2.3 Enkele parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor de dienst van Times Parking. Times Parking heeft hierbij het recht om een reservatie te weigeren indien al de parkeerplaatsen voor klanten reeds gereserveerd zijn..

2.4 Times Parking heeft het recht om een reservatie te weigeren zonder zich te moeten verantwoorden.

Artikel 3 – Reservatie, betaling, wijziging en annulatie

3.1 De reiziger mag ieder moment reserveren.

3.2 De reiziger moet Times Parking tijdens de afhaling voertuig betalen, op dezelfde site. Hij/Zij mag ook betalen met bankkaart, kredietkaart of cash.

3.3 Times Parking mag een betaling enkel in contanten vragen in bepaalde onvoorziene omstandigheden, zoals een betalingsterminaal die defect is.

3.4 De reiziger mag zijn reservatie annuleren zonder kosten via de reserveringsmail, bevestigingsmail, e-mail of telefoon.

3.5 Indien u een reservatie wilt annuleren kunt u bellen of een e-mail toesturen.

3.6 Times Parking heeft het recht om zijn tarieven te wijzigen. Deze wijziging geld niet voor de reservaties die voor de wijziging zijn geboekt.

Artikel 4 – privacy

4.1 Times Parking houdt zich aan de ethische normen qua privacy. Het is ook daarom dat we in geen enkel geval gegevens doorgeven aan derden. Lees ons verslag voor de bescherming van privacy voor meer informatie hieromtrend.

Artikel 5 – Parkering

5.1 De reiziger moet zijn/haar voertuig parkeren op een vrije plaats die door de medewerkers van Times Parking zijn toegewezen.

5.2 De reiziger moet de Belgische verkeerscode toepassen tijdens het parkeren van zijn/haar voertuig.

Artikel 6 – Verantwoordelijkheid

6.1 De reiziger neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het parkeren bij Times Parking.

6.2 In het geval van een botsing tussen twee auto’s, met schade, zullen de verzekeringen van de betrokken bestuurders tussenkomen, de wet en de regelgeving van de wegenverkeerswet zal hier van toepassing zijn.

6.3 Times Parking heeft het recht om de voertuig te verplaatsen indien de reiziger de sleutels heeft afgegeven. De reiziger heeft zijn/haar sleutels af bijvoorbeeld indien het voertuig een wasbeurt nodig heeft. Times Parking zal dit met heel veel zorg doen. Times Parking heeft dan ook het recht om de autostoel en de spiegels te verzetten om zo uw voertuig veilig te kunnen verplaatsen.

6.4 Times Parking is niet aansprakelijk voor een vooroordeel die de reiziger treft, met uitzondering van schade aan het voertuig door gebrek aan veiligheid of door een ernstig fout gemaakt door een personeel van Times , kredietkaart of cash bij aankomst op onze Times Parking.Parking.

Article 7 – Eind Clausule 

7.1 Times Parking is een bedrijf gevestigd in België. De Belgische wetgeving is van toepassing op onze diensten. Times Parking is een commercieel merk van IDR company SPRL (ondernemingsnummer: 0504904706).

Reserveren nu !